trouwkleed grote maat

Curvy Brides!

EXCLUSIEVE TROUWJURK SPECIALIST IN GROTE MATEN

Grote maat trouwkleed, meer dan 300 stuks!

Uitgebreide collectie grote maat trouwkleden

Exclusieve trouwkledenwinkel met specialisatie in het grote maat trouwkleed. Dit ruim opgezet over een oppervlakte van 500 m2.


Met de zeer ruime stock van 300 modellen ga jij je grote maat trouwkleed zeer zeker bij ons in de trouwshop vinden! Wij werken door onze specialisatie in de grote maat trouwkleden pas vanaf maat 46!


Uiteraard hebben wij natuurlijk een ruime keuze aan bruidsaccessoires zoals schoenen, tiara’s, sluiers, riemen en lingerie.


Ons gedreven team van ervaren adviseurs staat je graag bij onder het genot van een kop goede koffie!

De expert in grote maat trouwkleden


Wanneer u opzoek bent naar een grote maat trouwkleed moet u zeker zijn bij Curvy Brides in Lommel. De ruime winkel is de enige bruidsmodewinkel voor de bruid met een confectiemaat vanaf 46! De ruime collectie is opgebouwd in alle stijlen zodat elke Curvy Bride elke stijl kan passen. Wij hebben niet zoals velen slechts enkele modellen, maar echt keuze uit 300 modellen! Dus gegarandeerd dat het grote maat trouwkleed onze collectie bevat en door jou gepast kan worden! Het gedreven team adviseurs neemt natuurlijk de tijd voor je en heeft natuurlijk ervaring met het kleden van bruiden vanaf maat 46. Uiteraard maken wij je ruim de tijd voor je, daarom werken we op afspraak.


Het passen van een grote maat trouwkleed


Onze ervaren medewerkers ontvangen je graag in onze ruime winkel van 500 m2, gespecialiseerd in grote maat trouwkleden. Wanneer je binnenkomt in het walhalla voor de curvy bride helpen zij je met maken van een selectie grote maat trouwkleden voor jouw grote dag. Vervolgens ga je deze een voor een passen, je famillie en vrienden nemen plaats op onze comfortabele sofa met uitzicht op jouw paskamer zodat zij hun mening kunnen geven. Passen gaat bij ons op je gemak, en in alle rust. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt.


De bruidskleed voor de trouwerij van Curvy Brides


Het grote maat trouwkleed van Curvy Brides is uiteraard kwalitatief hoogwaardig en wordt geleverd in een passende hoes met alle services die het verdient. Uiteraard hebben we voldoende stock, goede contacten met leveranciers voor snelle na leveringen. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken dat je het gewenste trouwkleed bij ons niet beschikbaar is. Wanneer je dus een grote maat trouwkleed zoekt maak dan zeker eens een afspraak! Wij staan voor je klaar!

Curvy Brides!

Copyright © All Rights Reserved

EXCLUSIEVE TROUWJURK SPECIALIST IN GROTE MATEN