Plussize Bruidsmode

Curvy Brides!

EXCLUSIEVE TROUWJURK SPECIALIST IN GROTE MATEN

De plussize bruidsmode specialist van Belgie

Unieke plus size bruidsmode specialist in Belgie

Curvy brides is als enige van geheel Belgie gespecialiseerd in Plussize bruidsmode. Ons unieke concept houdt in dat wij pas starten vanaf maat 46. Onze collectie van +/- 300 prachtige trouwkleden beval elke stijl, dus altijd een die bij jou past!

 

Om de outfit in een stop te laten slagen hebben we in onze ruime winkel natuurlijk ook een ruime keuze aan bruidsaccessoires. Hierbij moet je denken aan tiara’s, sluiers riemen en lingerie.

 

Natuurlijk hebben we voor jou en je gasten goede koffie en thee tot onze beschikking.

De speciaalzaak in Plussize bruidsmodeAls u zoekt naar plussize bruidsmode hoeft u niet meer verder te zoeken. Curvy Brides uit Lommel is namelijk de enige plus size bruidsmodezaak van Belgie. Wij hebben simpelweg geen trouwjurken die kleiner zijn dan maat 46. De 300 modellen tellende voorraad jurken collectie is enkel en alleen gericht op plussize bruidsmode. Natuurlijk bevat onze collectie elke stijl, dus het is onmogelijk dat je als curvy bride niet slaagt in onze spiksplinternieuwe winkel in Lommel. Onze bruidsmodespecialisten hebben ruime ervaring in het kleden van bruiden, sommige zelfs meer dan 25 jaar! Het is vanzelfsprekend dat we uitgebreid de tijd nemen voor je, om deze serivce aan iedereen te kunnen geven werken we met afspraken. 


Een jurk passen bij de Plus size Bruidsmode specialist van Belgie


Wanneer je bij ons langskomt voor een pasafspraak nemen we hier uitgebreid de tijd voor. Het is belangrijk dat je je bij ons op gemakt voelt. Onze stylisten zullen er alles aan doen om met jou samen te gaan passen, tot dat we samen jouw jurk hebben gevonden. Natuurlijk zijn famillie en vrienden welkom. Zij kunnen plaats nemen op onze comfortabele sofa met uitzicht op de paskamer. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we voor hen en voor jou goede koffie en thee tot onze beschikking hebben in onze plussize bruidsmodewinkel


Plussize bruidsmode van Curvy Brides


De plussize trouwjurken van Curvy Brides zijn uiteraard altijd helemaal van nu, volgens de laatste trends in bruidsmodeland. De collectie van 300 modellen is bijna allemaal na bestelbaar op korte termijn. Doordat wij al ruim 25 jaar ervaring in de bruidsmode hebben weten we natuurlijk precies wat wel en niet mogelijk is. De retouches van onze plussize bruidsmode kunnen wij voor u uitvoeren tegen een kleine vergoeding. Dus bent u zoekend naar plus size bruidsmode? Wij van Curvy Brides staan voor u klaar! 

Curvy Brides!

Copyright © All Rights Reserved

EXCLUSIEVE TROUWJURK SPECIALIST IN GROTE MATEN